Effect of Gibberllic Acid on Earliness of Cauliflower Curd Initiation under Assuit Conditions

Document Type : Original Article

Authors

1 Faculty of Agriculture, Assiut University, Assiut, Egypt

2 Faculty of Agriculture, Assiut University

Abstract

This work was carried out to study the effect of using gibberllic acid on earliness of curd in two cauliflower genotypes. Seeds were sown on August 6 in a nursery in 2007/2008 and 2008/2009 seasons respectively

Main Subjects


Article Title [العربیة]

تأثير استخدام معاملات الجبريلين على تبكير تكوين القرص فى محصول القنبيط تحت ظروف أسيوط

Authors [العربیة]

  • شرين بعقوب 1
  • حسن سيد عباس 2
1 كلية الزراعة &جامعة أسيوط أسيوط &جمهورية مصر العربية
2 کلية الزراعة جامعة اسيوط
Abstract [العربیة]

أجرى هذا البحث بمزرعة كلية الزراعة بأسيوط خلال المواسم الشتوية 2007/2008، 2008 /2009  لدراسة تأثير معاملات الجبريلين بتركيزات مختلفة  (صفر ، 50 ، 100 ، 200 ، 400 ، 800 جزء فى المليون) على تبكير تكوين القرص فى بعض الأصناف المتأخرة الظهور فى الأسواق.